Digital annonsering

Med rätt digital annonsering på Facebook, Instagram, LinkedIn och Google kan du träffa väldigt rätt i din målgrupp och nå ökad försäljning. Det är den bästa vägen om du vill att din annonsbudget ska ge maximal utdelning på varje investerad krona. 

Effektiv och lönsam annonsering

Är du redo att ta nästa steg och få ut mer av din marknadsföring? Då kan jag hjälpa dig utifrån din situation och ditt företags behov. Med de olika annonsverktygen för Meta, LinkedIn och Google ser jag till att optimera annonserna för just dina mål och din budget.

Fördelar med digital annonsering
Digital annonsering på Meta, Facebook och instagram

Meta

Meta som innefattar Facebook och Instagram erbjuder en stor plattform där du kan hitta precis rätt målgrupp som du vill nå.

Tiktok sociala medier Malin Tengberg

Tiktok/Snapchat

På TikTok och Snapchat når du många företagare och privatpersoner. Med din närvaro skapar du nya försäljningstillfällen.

Digital annonsering Google Ads

Google

Som komplement till din SEO (sökmotoroptimering) kan du välja att annonsera på Google utifrån de sökord och målgrupper du vill synas för. 

Digital annonsering LinkedIn

LinkedIn

Det perfekta valet när du vill nå företagare och konsulter med din marknadsföring samt att ditt fokus är B2B-affärer.

Om Malin Tengberg specialist sociala medier

Så underlättar jag din digitala annonsering

Att sköta den egna annonseringen kan vara både tidskrävande och svårt och att ha egen marknadsförare anställd kan bli väldigt kostsamt. Med mig som partner får du en kunnig person som sköter all din digitala marknadsföring utan att det kostar skjortan. Du väljer själv till vad och hur mycket du vill engagera mig.

Intresserad av öka din försäljning med digital annonsering?