Sociala medier

Ett starkt och omtyckt varumärke är den bästa säljaren du kan ha. Med bra innehåll i sociala medier kan du över tid utveckla, stärka och få ditt varumärke och företag att nå nya höjder. Jag hjälper er med strategin och innehållet för att nå dit ni vill. 

Engagerande innehåll som ger fler följare och större genomslag

Alla vet hur man postar innehåll på sociala medier som facebook, Instagram, Tiktok och LinkedIn. Men vill man få positiv effekt av sina inlägg krävs både kunskap, en tydlig strategi och en genomtänkt plan. Med mina kunskaper och min erfarenhet ser jag till att ni får bra innehåll publicerat vid rätt tillfälle som bygger kundlojalitet och varumärke.

Content sociala medier Malin Tengberg
Instagram sociala medier Malin Tengberg

Facebook/Instagram

På Facebook och Instagram kan du bygga starka relationer med både befintliga och presumtiva kunder. En bra början på din närvaro i sociala medier.

Tiktok sociala medier Malin Tengberg

Tiktok

På TikTok når du många företagare och privatpersoner. Med din närvaro bygger och stärker du ditt varumärke.

Snapchat sociala medier Malin Tengberg

Snapchat

På appen Snapchat når du många privatpersoner och företagare. En bra start om du vill stärka ditt varumärke och skapa kundrelationer.

Linkedin sociala medier Malin Tengberg

LinkedIn

Vill du nå företagare och konsulter är LinkedIn en riktigt stark plattform. Här kan du visa upp ditt företag från sin bästa sida och locka både kunder och nya anställda.

Om Malin Tengberg specialist sociala medier

Så underlättar jag hanteringen av dina sociala medier

När vi har en strategi och plan klar för dina sociala medier ser jag till att den fullföljs. Saknar du konton på de sociala kanaler som du vill använda? Inga problem, jag ser till att skapa upp konton och fyller de med bra grundinnehåll.

När allt är uppe och rullar får du löpande rapportering hur det går för ditt innehåll. Du kan luta dig tillbaka och lägga ditt fokus på att sköta den löpande verksamheten i ditt företag.

Intresserad av att lyckas bättre i sociala medier?