OM MALIN

Om Malin Tengberg

Mitt namn är Malin Tengberg och jag är din specialist på innehåll i sociala medier och digital annonsering. Min passion är att  hjälpa små och medelstora företag att lyckas med sin närvaro i sociala medier samt se positiv ekonomisk utveckling tack vare mina insatser.

Proffs på sociala medier och marknadsundersökningar

Med mina 17 års erfarenhet har jag hunnit hjälpa hundratals företag och kommuner med deras marknadsundersökningar och statistik. Detta har gjort att jag hjälpt dem under deras marknadsföringsinsatser för att sedan tydligt kunna läsa av i ren statistik vad insatserna faktiskt gett dem.

Jag har flera års erfarenhet som Social Media Manager och Paid Social på Meta och Google. Detta tillsammans med min bakgrund inom marknadsundersökningar gör att jag kan erbjuda dig unik kunskap inom organisk och betald marknadsföring på sociala medier.

Läs mer om digital annonsering

Jag drivs av mina kunders framgånger på nätet

Det bästa betyget jag kan få är när mina kunder ser konkreta resultat i sin försäljning tack vare mina insatser. Jag drivs hela tiden av att lyckas ännu bättre samtidigt som mina kunder lägger så lite som möjligt på annonskostnader. När du anlitar mig kan du lita på att du får en engagerad partner som verkligen vill att ditt företag ska lyckas och få utväxling av sin närvaro på sociala medier. 

Så kan jag hjälpa dig med Sociala medier

Diplom och certifieringar

Jag drivs av att ständigt utvecklas och att hålla mig i framkant av utvecklingen. Utöver mina grundutbildningar inom sociala medier har jag tagit diplom som social media manager och certifierat mig som UGC-kreatör. Men det slutar inte där. Jag kommer fortsätta att vidareutbilda mig för att ständigt kunna leverera högsta kvalitet till mina kunder. 

Anlitar du mig kan du vara säker på att få en kompetent resurs som arbetar för din framgång och som vet hur framgången ska nås för att lyfta ditt företag och varumärke. 

Intresserad av öka din försäljning med digital annonsering?