Hilversum

Göteborg
Hilversum logotype

Vi kom i kontakt med Malin för första gången i samband med att Business Region Göteborg
höll ett digitalt event om att få företaget att växa med Instagram. Anledningen till att vi deltog på eventet var för att vi under en längre tid hade letat efter en byrå eller konsult som kunde hjälpa oss och vår e-handel att komma igång med och ta hand om annonsering via Meta, men utan resultat.

Förhoppningen var alltså att vi skulle få grundläggande tips och trix för att själva kunna komma igång med annonsering via Meta även om det önskvärda egentligen var att ta hjälp av någon som har erfarenhet och kunskap. Detta eftersom vi ville komma igång och få resultat snabbt, utan att behöva kompromissa med vår tid i vårt redan fullspäckade schema.

Malins presentation under eventet var pedagogiskt och enkelt att ta till sig. Dessutom fick vi intrycket av att Malin skulle vara lättsam att arbeta tillsammans med. Således kände vi oss tvungna att kontakta henne via LinkedIn efteråt för att fråga om hon kunde tänka sig att hjälpa oss. Inom loppet av en vecka var vi igång med annonsering via Meta (Facebook och Instagram) och resultatet kom snabbare än väntat!

Såväl besökarantal som försäljning sköt i höjden. Efter tre månader låg ROAS på 5,7 enl. Meta med en månadsbudget á 6.500 SEK. För oss som säljer exklusiva sällanköpsvaror med ett AOV på närmare 4.000 SEK var detta mycket fina siffror!

I tillägg ökade även antalet följare på exempelvis Instagram, likaså varumärkeskännedomen. En stor anledning till framgången tror vi ligger i att Malin kontinuerligt bevakar pågående kampanjer och ständigt kommer med konkreta tips för förbättring. Och hon är verkligen lättsam att jobba med samtidigt som hon är rak och besitter den kunskap som behövs. Vi vill därför varmt rekommendera Malin till de e-handlare som antingen vill ha hjälp med att komma igång med annonsering via Meta eller till de e-handlare som redan är igång men som vill ta nästa steg.

Patric Béres
PABER AB

Hilversum i sociala medier och på webben